Om

Hvorfor - J-TAC drives som enkeltmandsvirksomhed ved siden af mit faste arbejde i politiet. Jeg blev glad for mærket Helikon-Tex®, da jeg havde brug for taktisk beklædning, der fungerede bedre end de udleverede uniformsgenstande. Der findes mange forskellige mærker indenfor denne type beklædning, men prisen afskrækkede mig en del hos de mere gængse mærker. Derfor synes jeg, at Helikon-Tex® har en fornuftig pris og en kvalitet, der sagtens kan måle sig med de gængse mærker. På flere områder synes jeg, at Helikon-Tex® er endnu mere innovative og har flere smarte og praktiske detaljer. Desuden har jeg opdaget, at de stort set producerer alt man kunne tænke sig at have brug for. Derfor tog jeg kontakt til Helikon-Tex® og indgik aftale om at sælge deres produkter.

Hvordan - I starten vil jeg ikke have det store udvalg, da jeg vil bygge varelageret langsomt op. På sigt ønsker jeg at kunne levere deres komplette program indenfor Helikon-Tex® og Direct Action®. Jeg kan dog skaffe alt som Helikon-Tex® fører af produkter, såfremt de har det på lager. Så send en mail til info@j-tac.dk, hvis du har særlige ønsker.

Hvem - Jeg har en del erfaring med forskelligt grej, både beklædning og udstyr, da jeg har arbejdet 10 år i forsvaret med forskellige opgaver i ind- og udland. Herefter startede jeg i politiet, hvor jeg har været i lidt over 4 år. Jeg bruger selv Helikon-Tex® i forskellige operative miljøer og vil gerne videregive mine erfaringer om de enkelte genstande. Jeg kan være behjælpelig med spørgsmål omkring størrelse og andre detaljer, da jeg vil teste de fleste produkter gennem mit arbejde i politiet.

J-TAC - Navnet J-TAC eller rettere J-Tactical opstod som en gimmick fra mit øgenavn, da jeg var soldat. Det er dog også forbundet med et personligt minde om en person, der har stået mig nær. Så det har både en sjov og en seriøs mening.

Jeg håber. at du har fundet svar på det du søger!

Med venlig hilsen

Nicolas Jan Christensen / J-TAC

Søvej 16

3480 Fredensborg

CVR NR: 38900323

www.facebook.com/JTACTICAL.DK